Με πάνω από 23 χρόνια εμπειρίας, οι Ασφάλειες Δέρβος έχουν δεσμευτεί να είναι δίπλα σας, σε οποιονδήποτε κλάδο ασφάλισης, είτε ζωής, είτε αυτοκινήτου, είτε υγείας κ.τ.λ., οποιαδήποτε στιγμή και αν μας χρειαστείτε.

Ειδικότερα, τα τελευταία 12 χρόνια, με κύριο γνώμονα την εμπιστοσύνη που έχει αναπτυχθεί μεταξύ ημών και των πελατών μας, αλλά και με σκληρή δουλειά, επιμονή και αγάπη για το αντικείμενο της ιδιότητας του Ασφαλιστικού Συμβούλου, καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε επάξια, στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, στις απαιτήσεις των πελατών μας και να τους εξυπηρετούμε ανάλογα με τις προτιμήσεις τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, αν και το 2016 ήταν μία δύσκολη χρονιά και παρότι ο ανταγωνισμός, ιδιαίτερα στον κλάδο αυτοκινήτου είναι μεγάλος, οι πελάτες μας εμπιστεύτηκαν για ακόμα μία φορά, καθώς το να νιώθεις τον Ασφαλιστικό σου Σύμβουλο κοντά, είναι κάτι πολύ σπάνιο στις μέρες μας, σε αντίθεση με «απρόσωπες εταιρείες», που υπάρχουν παντού εκεί έξω, χωρίς να ενημερώνουν σωστά τους υποψήφιους πελάτες τους, με κύριο μέσο προσέγγισης τις «χαμηλές τιμές» των ασφαλίστρων.

Ευτυχώς για εμάς, το αίσθημα ευθύνης προς το επάγγελμα μας, ο σεβασμός απέναντι στους πελάτες μας και η επιλογή μας να συνεργαζόμαστε με μεγάλες Πολυεθνικές και Ελληνικές εταιρείες, με τις οποίες υπάρχει άριστη σχέση και συνεργασία, έχουμε καταφέρει τα τελευταία 12 χρόνια να αποζημιώσουμε πάνω 6.000.000 ευρώ, σε υπό διαχείριση ζημιές, νοσηλείας, κατοικίας, επιχείρησης και οχήματος.

Εν συνεχεία, συνεργαζόμενοι με μεγάλες πολυεθνικές και Ελληνικές εταιρείες, έχοντας άριστη επικοινωνία μαζί τους, στοχεύσαμε στην έγκυρη ενημέρωση των πελατών μας, για τα πακέτα ασφάλισης υγείας της επιλογής τους, όπως νοσηλείας, οικογενειακά πακέτα .κ.τ.λ., ενώ οι αποζημιώσεις των πελατών μας, είναι πάντα άμεσες και χωρίς κωλύματα ή παρανοήσεις. 

Ιδιαίτερα τα δύο τελευταία χρόνια, έχει παρατηρηθεί αύξηση των οικογενειακών συμβολαίων υγείας και ειδικότερα των παιδιών, καθώς αρκετοί γονείς, φοβούμενοι το δημόσιο σύστημα υγείας και λόγω των εξάρσεων ιώσεων και άλλων ασθενειών, μας ζητούν τα πιο εξεζητημένα πακέτα υγείας για τα παιδιά τους και για τους ίδιους, που να περιέχουν διαφόρου είδους καλύψεις.

 

 Η υγεια ειναι το πολυτιμοτερο αγαθο που εχουμε για εμας και την οικογενεια μας γι αυτο και σας προσφερουμε μια σειρα προγραμματων υγειας, ικανα να καλυψουν ολες τις αναγκες, επιθυμιες και απαιτησεις σας.

 

ΔΕΡΒΟΣ ΦΩΤΙΟΣ

ΕΙΔΙΚΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

 

Μαρτυριες

"Ταχύτατη εξυπηρέτηση όποτε χρειάστηκα συμβουλή ή χρήση του συμβολαίου μου και αποζημιώθηκα άμεσα "

Άκουρος Χρήστος

Νεα συνεργασια

our clients

Δεσμευση

Δεσμευόμαστε να είμαστε δίπλα σας οποιαδήποτε στιγμή και αν μας χρειαστείτε  με την γνώση και την εμπειρία μας να διεκπεραιώσουμε από το ποιο απλό μέχρι και την ποιο σύνθετο πρόβλημα σας.

Ρωτήστε κάποιον ασφαλισμένο μας να σας πει τη γνώμη του για μας

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ!!!

Διευθυνση

Στρατηγού Σισίνη 87 Γαστούνη

Ν. Ηλείας

27300

Ελλάδα

ΤΗΛΕΦΩΝΑ

 26230 35522
 26230 35807

Social Media-Facebook:

  •